Friday, 29 June 2012

Goodbye Hachiko ;'( R.I.P

Pada 28.6.2012 kucing kesayangan saya telah tinggalkan sy.. sedihnyeee ;'(( Even baru bela 2 tahun lebih, tapi mcm da bela bertahun2 :( hurmmm, seriously sedihnyee..Siapa yg bela kucing je faham mcm mne perasaan ni, kalau korang yg tak bela kucing, maybe rasa mcm kelakar.. :(


HACHIKO
Miss you already :'(

Sekarang tinggal anak dia je..Kiki & Lala 
anak dia pun rindukan dia..hurmmm 

so sadddddddddddddddddd, sob sob sob. ;'(


  -ainaamahira™-







4 comments:

gdsbnga said...

comellnyeee anak hachiko ! kucing kite pung byk yg dh mati . lepas yg ini mati datang yg lain . so jangan sesdih ^^

Ainaa said...

mana x sedihh, syg kucing ni sgt2 taw :'( sobsob..
okayyh thanks a lot @gdsbnga ;) ♥

nurul hazirah said...

weyh . kucing aku pun bwu mati woo . sedih sgt . sebb ade penykit . hmmm . tp weyh mak aku ckp kite tak elok amik gmbr kucing ,, sbb tuh dye cepat mati . lepas sowg2 kucing aku mati weyh . hmmm . tp tak tahulahh betul ke tak kan . sedih kan ble kucing mati . sbb kucing nyh ibrat penyeri hidup kte :)

Ainaa said...

yupppppp, betull tu.. aq sedih gila kalau kucing aku mati :'( pun sbb sakikt jgk. ni kucing kesayangan aq pulak tu, dia plg dengar ckap aku. skg dah xde, sedih kot. Tinggal anak dia je. aq pun slalu jgk dgr org ckp mcm tu. tapi xtao lah kn btul ke tak. Ko bela bpe ekor ?