Saturday, 7 July 2012

Good Luck :')

Hope today is better than Yesterday :)
Post sy kali ni "Good Luck?" hehe. Saya cuma nk wish Good Luck untuk siapa? Ok,nk main teka-teki pulak~. Nama diaaaa Azman Arifin . Semalam dia baru sampai dkt Temerloh, Pahang. And hari ni perasmian Sukma dkt Kuantan. Semangat nk tgk dia kot2 ada. Tapi dia ckp dia tak pergi pun perasmian   tu =..=" cehhhhh~ sbb jauh dr Temerloh . Dia masuk Sukma, Silat :) huhu. Dulu sy xtahu pulak dia ni aktif Silat sebab xpernah pulak dia wakil(silat) untuk sekolah dulu. Kalau wakil pun Bola or usahawan . Rupa2 nye dia dah lama belajar silat sejak dia kecil lg. Ouhhhhhhh, baru tahu :3 Yeppp, before dia nk sukma ni busy sungguh. Tak dpt jmpe :'(  Lagi2 pagi malam asyik training je. Training Training Training ~ haishh.. sokayyyy lah, nk buat mcm mana,huhu. Do your best k, I know You can do it !! InsyaAllah , mesti Bolehh!! :D Amin~
Nampaknya kita tak jmpe 2-3minggu cmtu . I'm gonna miss you..sobsobsob ;( Loveyouuuuuuuuuu




  -ainaamahira™-



1 comment:

cynta ieda said...

done follow
http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikk